Office

Nu har jeg kigget lidt på office programmer. Jeg bruger ikke det vilde men lidt regneark og dokumenter bliver det til. Primært for mig er at filerne skal blive i ms word / excel, for at lette samarbejdet med andre. Jeg har fusion inde og har en onenote der igennem, da onenote for mig er uovertruffen. Evernote er fantastisk og jeg bruger den næsten dagligt til andre ting, men onenote - der er bare ikke noget der slår den.

Reelt set tror jeg at jeg har det på samme måde med Excel og Word. Jeg har dog ikke en ekstra office licens, og vil gerne undgå overheadet ved fusion.

Jeg har overvejer google docs og office live, for at se om jeg kan nøjes med dette - det kan jeg ikke, af flere grunde som jeg vil uddybe en anden gang.

Jeg har købt numbers og pages, men er stoppet med at bruge dem ene og alene fordi jeg skal vælge “gem kopi som” for at gemme tilbage i det word dokument jeg kom fra - alt for bøvlet.

Herefter har jeg prøvet openoffice som har vist sig ikke at have det problem, så det er det jeg nu bruger. Ene og alene fordi jeg kan åbne et dokument, rette det, og gemme det igen, uden at blive promptet for nyt navn osv.

Nu vil tiden vise om OO kan klare det rent funktionelt, men det tror jeg nu nok.